Головна » 2019 » Квітень » 19 » Студентки МДУ взяли участь в екологічній конференції «Зелена школа»
12:40
Студентки МДУ взяли участь в екологічній конференції «Зелена школа»

Студентки спеціальності «Початкова освіта» Маріупольського державного університету Ольга Гнатюк і Карина Жукова взяли участь у неформальній конференції ЕКО-PecHaKucHa «Зелена школа». Захід організований з ініціативи директора загальноосвітньої школи №20 Валентини Волкової спільно з педагогічним та учнівським колективом.

Конференція розпочалася з панельної дискусії, учасники якої обговорювали питання екології та шляхи покращення екологічного стану в Маріуполі. У рамках заходу працювали три тематичні секції.


Студентки МДУ Ольга і Карина взяли участь у роботі секції «Проектування і запуск інноваційних екопроектів для учнів 1-4 класів «Зберігайлики». Вчителі розповіли про проектну діяльність екологічного спрямування у 1-4 класах та ознайомили присутніх із виставкою еко-поробок. Школярі, у свою чергу, презентували свої екологічні проекти: «Парад первоцвітів» (2 клас), «Старим речам нове життя» (3 клас), «Агітбригада «Бережи природу» (4 клас).
 

Також під час конференції студентки разом з іншими учасниками створили аплікацію «Підсніжники» за технікою орігамі, а завершальним етапом роботи секції стало виконання пісні про природу спільно з першокласниками. 

Нам, майбутнім вчителям початкових класів, важливо навчити дітей правильному ставленню до навколишнього середовища. Вчителі розповіли та показали нам на власному досвіді, якими шляхами краще йти, щоб досягти поставленої мети. Вважаю, що подібних заходів має бути більше, адже на сьогодні питання екології є досить актуальним для нашого міста,


– Ольга Гнатюк.


По завершенні заходу учасники отримали сертифікати.


Читайте також: «Ми – молодь, від нас залежить майбутнє, і ми маємо розуміти, як саме його змінити»: студентки МДУ взяли участь у дебатах

Переглядів: 1004 | Додав: Press2