Головна » 2019 » Листопад » 12 » Тиждень студента: студрада МДУ провела Світове кафе унікальних спеціальностей
13:47
Тиждень студента: студрада МДУ провела Світове кафе унікальних спеціальностей

11 листопада у Маріупольському державному університеті розпочався Тиждень студента, який з ініціативи голови студради Ганни Андрющук і за підтримки відділу молодіжної політики Маріупольської міської ради проводиться в усіх закладах вищої освіти міста напередодні Міжнародного дня студента.

Першим заходом у рамках Тижня студента стало «Світове кафе унікальних спеціальностей МДУ». Молодь з МДУ, ДВНЗ «Приазовський державний технічний університет», Азовського морського інституту Національного університету «Одеська морська академія» та школярі 10-11 класів дізналися про спеціальності, за якими можна здобути освіту лише у Маріупольському державному університеті: «Психологія», «Журналістика», «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», «Політологія», «Мова і література (новогрецька)», «Середня освіта», «Фізична культура», а також обговорили специфіку даних професій.


Дискусії точилися навколо питань: «Дипломат  універсальний спеціаліст чи безробітний?», «Google translate – друг чи ворог?», «ЗСЖ – необхідність чи нав'язаний тренд?» та інших. Активні учасники обговорення отримали подарунки від відділу молодіжної політики міської ради.


Також у рамках Тижня студента 15 листопада відбудеться квест «Маріупольський державний "Форт Байяр"», який допоможе ближче познайомитися з навчальними корпусами № 1, 2, а заключним заходом стане тематичний кінопоказ в одному з міських кафе.
 

Читайте також: Гала-концерт фестивалю «Дебют-2019»

Переглядів: 939 | Додав: Press