Головна » 2019 » Вересень » 30 » У центрі «Вікно в Америку» діти вивчали англійську і займалися творчістю
13:24
У центрі «Вікно в Америку» діти вивчали англійську і займалися творчістю

28 вересня в інформаційно-ресурсному центрі «Вікно в Америку» відбулися заняття у рамках Англійського розмовного клубу для дітей (English Speaking Club Kids).

Разом із волонтеркою центру, викладачкою англійської мови Оленою Буніною діти знайомилися з новою лексикою на тему розпорядку дня. Члени засідання дізналися про щоденні справи королеви Великої Британії та пересічного учня американської школи.


Ще одне засідання Англійського розмовного клубу для дітей провела волонтерка, викладачка англійської та німецької мов школи «Лінгва XXI століття» Яна Гаєвська, яка підготувала для учасників цікаві завдання та ігри, зокрема гру «Класики» з картками й англомовну пісню про осінь.


Також у суботу на базі центру пройшла Арт-майстерня творчих ідей на чолі з волонтеркою, вчителькою малювання Світланою. Цього разу учасники спробували створити кірігамі та кандзасі, а саме шкатулки та квіти. Охочі змогли зробити ще й закладку-котика.


Наступні заняття Англійського розмовного клубу та Арт-майстерні відбудуться 12 жовтня. Детальну інформацію щодо заходів дивіться на сторінці центру у Facebook.


Читайте також: У центрі «Вікно в Америку» члени англійських розмовних клубів обговорювали супер-героїв і вивчали географію США

Переглядів: 916 | Додав: Press2