Головна » 2019 » Вересень » 16 » У центрі «Вікно в Америку» на базі МДУ діти вивчали англійську та майстрували органайзери
12:34
У центрі «Вікно в Америку» на базі МДУ діти вивчали англійську та майстрували органайзери

14 вересня у інформаційно-ресурсному центрі «Вікно в Америку», який працює на базі наукової бібліотеки Маріупольського державного університету, відбулося перше засідання Англійського розмовного клубу для дітей «English Speaking Club Kids». В ігровій формі діти продовжували знайомитися з іноземною мовою.

Засідання проводила волонтерка центру, викладачка англійської та німецької мови загальноосвітньої школи «Лінгва - XXI століття» Яна Гаєвська. Під її керівництвом діти вивчали нову лексику за темами «Пори року», «Кольори» та «Овочі».


Також цієї суботи під девізом «Бережіть природу!» розпочався другий сезон Арт-майстерні творчих ідей. Волонтер центру «Вікно в Америку», вчитель малювання Маріупольської школи мистецтв «Зірки Приазов’я» Світлана вчила присутніх виготовляти органайзери для канцтоварів. Для робіт учасники використовували вторинну сировину, а саме папір з журналів, газет і зошитів.


Наступні заняття Англійського розмовного клубу та Арт-майстерні відбудуться 28 вересня. Детальну інформацію щодо заходів дивіться на сторінці центру у Facebook.


Читайте також: На базі центру «Вікно в Америку» після канікул поновилили роботу англійські розмовні клуби

Переглядів: 786 | Додав: Press2