Головна » 2019 » Березень » 4 » У центрі «Вікно в Америку» діти вивчали англійську та шили котика-воркотика
13:17
У центрі «Вікно в Америку» діти вивчали англійську та шили котика-воркотика

2 березня у Маріупольському центрі «Вікно в Америку», який діє на базі наукової бібліотеки Маріупольського державного університету, пройшло друге засідання Англійського розмовного клубу для дітей (English speaking club kids) під керівництвом волонтера центру, викладача англійської мови Олени Буніної.

В ігровій формі діти продовжували знайомитися з іноземною мовою. Члени клубу танцювали, вивчали вірші, дивилися мультфільм і запам’ятовували нову лексику. Учасники обговорювали тему родини, спілкуючись виключно англійською мовою


Також у суботу пройшов черговий майстер-клас у рамках Арт-майстерні творчих ідей. Цього разу діти шили м’яку іграшку – котика-воркотика  під керівництвом волонтера центру «Вікно в Америку», вчителя малювання Маріупольської школи мистецтв «Зірки Приазов’я» Світлани.


Заняття у рамках дитячого розмовного клубу та арт-майстерні проходитимуть по суботах двічі на місяць. Детальна інформація в анонсах заходів на сторінці центру «Вікно в Америку» у мережі Facebook.


Читайте також: Члени Англійського розмовного клубу любителів кіно перетворилися на супергероїв під час перегляду «X-Men: Apocalypse»

Переглядів: 836 | Додав: Press