Головна » 2019 » Жовтень » 28 » У центрі «Вікно в Америку» діти відзначали Геловін і створювали мумій
12:06
У центрі «Вікно в Америку» діти відзначали Геловін і створювали мумій

26 жовтня у інформаційно-ресурсному центрі «Вікно в Америку», що працює на базі наукової бібліотеки Маріупольського державного університету, члени Англійського розмовного клубу для дітей (English Speaking Club Kids) розпочали святкування стародавнього кельтського свята  Геловіну.

У тематичних вбраннях діти разом із волонтеркою центру, викладачкою англійської мови Оленою Буніною співали, танцювали, грали у настільні ігри, розв’язували кросворди та вивчали слова. Також вони пригощали один одного солодощами і промовляли вітання «Happy Halloween!». 


Тим часом група під керівництвом волонтерки, викладачки англійської та німецької мов школи «Лінгва XXI століття» Яни Гаєвської вивчала нову лексику за допомогою англомовних віршів, пісень та ігор. 


Також у суботу, крім засідань англомовних клубів, у центрі «Вікно в Америку» відбувся майстер-клас із виготовлення мумій, який провела волонтерка, викладачка малювання Світлана. Захід проходив у рамках Арт-майстерні творчих ідей.


Наступні заняття Англійського розмовного клубу та Арт-майстерні відбудуться 9 листопада. Детальну інформацію щодо заходів дивіться на сторінці центру у Facebook.


Читайте також: У центрі «Вікно в Америку» святкували Геловін та обговорювали роль минулого для людини

Переглядів: 778 | Додав: Press2