Головна » 2019 » Листопад » 25 » У центрі «Вікно в Америку» МДУ діти вивчали англійську та шили іграшки з фетру
14:37
У центрі «Вікно в Америку» МДУ діти вивчали англійську та шили іграшки з фетру

23 листопада у Маріупольському центрі «Вікно в Америку», який працює на базі наукової бібліотеки Маріупольського державного університету, пройшло засідання Англійського розмовного клубу для дітей (English Speaking Club Kids).

З волонтеркою центру Оленою Буніною діти продовжили вивчати тему «Їжа» (Food). Члени клубу переодягнулись у кухарів і за власними рецептами «готували» страви: піцу, тако, млинці, пиріг та салати. Гра у «Master Chef» дозволила дітям вивчити нові слова і повторити матеріал, пройдений на минулому занятті. Другу половину уроку члени клубу присвятили знайомству з історією і традиціями святкування Дня Подяки у США.


У другій групі розмовного клубу заняття проводила волонтерка центру, вчителька школи «Лінгва 21 століття» Яна Гаєвська. Діти продовжили вивчати тему «Одяг» – розв’язували кросворди, малювали, грали, співали, дивилися цікаві та корисні відео. 


Цього ж дня в Арт-майстерні творчих ідей діти разом з волонтеркою центру, викладачкою малювання Світланою шили маленьких британських песиків із фетру. Готових цуценят члени клубу вкривали теплими шотландськими пледами. 


Заняття у рамках дитячого розмовного клубу та арт-майстерні проходитимуть по суботах двічі на місяць. Детальна інформація в анонсах заходів на сторінці центру «Вікно в Америку» у Facebook.
 

Читайте також: Діти вивчали англійську та створювали декоративних пташок на базі центру «Вікно в Америку»

Переглядів: 808 | Додав: Press