Головна » 2019 » Жовтень » 15 » У центрі «Вікно в Америку» діти вивчали нову лексику та створювали копії світових шедеврів
11:32
У центрі «Вікно в Америку» діти вивчали нову лексику та створювали копії світових шедеврів

12 жовтня в інформаційно-ресурсному центрі «Вікно в Америку», що працює на базі наукової бібліотеки Маріупольського державного університету, відбулися заняття у рамках Англійського розмовного клубу для дітей (English Speaking Club Kids).

Під керівництвом волонтерки центру, викладачки англійської мови Олени Буніної діти знайомилися з новою лексикою на шкільну тематику. Використовуючи кольорові картки, члени клубу вивчали слова та фрази, дивилися англомовний мультфільм та грали у «Name 3 – Things Board Game». За безкорисну і самовіддану працю Олена Буніна та її помічниця Ірина Крисак отримали подяки від Посольства США в Україні. 


Під час другого засідання Англійського розмовного клубу разом із волонтеркою, викладачкою англійської та німецької мов школи «Лінгва XXI століття» Яною Гаєвською учасники співали пісню «How’s the weаther?», танцювали «Танок осіннього листя», грали у гру на уважність «Хто перший», читали та говорили англійською.


Крім того, у рамках Арт-майстерні творчих ідей відбувся майстер-клас з живопису. За участі волонтерки, викладачки малювання Світлани діти створювали копії шедеврів всесвітньо відомих художників, зокрема Вінсента ван Гога, Леонардо да Вінчі та Кацусіка Хокусая.


Наступні заняття Англійського розмовного клубу та Арт-майстерні відбудуться 26 жовтня. Детальну інформацію щодо заходів дивіться на сторінці центру у Facebook.


Читайте також: Члени англійських розмовних клубів обговорювали комп'ютерні ігри та вивчали екологічну лексику

Переглядів: 786 | Додав: Press2