Головна » 2019 » Лютий » 12 » У МДУ відкрилася фотовиставка американських митців на тему етнічного розмаїття
11:17
У МДУ відкрилася фотовиставка американських митців на тему етнічного розмаїття

6 лютого у Маріупольському центрі «Вікно в Америку», який діє на базі наукової бібліотеки Маріупольського державного університету, відбулося відкриття виставки робіт Ґабріели Булішової та Марка Ісаака «Where the rivers come together». Виставка створена за підтримки Програми академічних обмінів імені Фулбрайта від уряду Сполучених Штатів Америки і надана Американським домом у Києві. 

Працюючи над проектом, митці познайомилися із представниками понад 20 національних громад Миколаєва, вислухали їхні історії та відобразили свої відкриття у фотографіях, які поєднали традиції документалізму й образотворчого мистецтва.


Роботи виставки представлені у формі диптихів, що складаються з портрету людини і зображення місця або об’єкта, який відіграє важливу роль у її етнічному спадку. Ґабріела Булішова та Марк Ісаак також є авторами статті, в якій описують унікальну сув’язь культур в Україні та аналізують потенційний урок, що його решта світу може винести з мирного співіснування національних меншин у Миколаєві.


Усіх бажаючих запрошуємо на виставку до холу наукової бібліотеки МДУ!


Читайте також: У центрі «Вікно в Америку» розпочав роботу Англійський розмовний клуб для підлітків

Переглядів: 922 | Додав: Press