Головна » 2019 » Лютий » 21 » Студент із Греції навчатиметься у МДУ за програмою мобільності Еразмус+
13:45
Студент із Греції навчатиметься у МДУ за програмою мобільності Еразмус+

Студент Фракійського університету імені Демокрита (Греція) Іоанніс Маріос Ціріміангос навчатиметься у Маріупольському державному університеті у рамках програми міжнародної кредитної мобільності Еразмус+, яка фінансується Євросоюзом. Програма передбачає співпрацю з європейськими університетами задля організації взаємного обміну студентами, викладачами та адміністративним персоналом.

Впродовж семестру студент грецького університету опановуватиме методики навчання іноземних мов, вивчатиме особливості міжкультурної комунікації, братиме участь у наукових заходах. Його наставниками будуть викладачі кафедри педагогіки та освіти Маріупольського держуніверситету


До Фракійського університету імені Демокріта за програмою обміну вирушили студентки факультету іноземних мов МДУ Анастасія Чернікова (спеціальність «Початкова освіта») та Анна Шабан (спеціальність «Менеджмент. Управління закладом загальної середньої освіти»). У Греції вони вивчають дисципліни педагогічного спрямування. Під час навчання учасники програми кредитної мобільності Еразмус+ отримують стипендію.


Подібний досвід допоможе студентам обох університетів набути нових навичок в опануванні професії, сприятиме підвищенню рівня володіння іноземною мовою та встановленню нових наукових і культурних зв’язків. За підсумками навчання учасники програми отримають академічну довідку із вказанням курсів, які вони прослухали протягом участі у програмі обміну. Ці ж курси будуть вказані у додатку до диплома, який вони отримають по завершенні навчання у своєму університеті. 


На цей рік МДУ та Фракійський університет імені Демокріта запланували також обмін викладачами.


Читайте також: Еразмус+: викладачі МДУ вивчали зарубіжний досвід підготовки журналістів в Університеті Бат Спа

Переглядів: 1487 | Додав: Press