Головна » 2019 » Березень » 22 » У МДУ підбили підсумки Декади студентської науки - 2019
15:29
У МДУ підбили підсумки Декади студентської науки - 2019

З 12 по 22 березня у Маріупольському державному університеті проходила щорічна Декада студентської науки.

Традиційно проводилися засідання круглих столів, фонетичні конкурси, конкурси письмового та усного перекладу, літературні вітальні, засідання студентських наукових клубів і товариств, психологічні тренінги та інші заходи, спрямовані на залучення студентської молоді до наукової творчості.


У рамках Декади студенти представили свої дослідження у галузі філології, педагогіки, журналістики та піару, історії, міжнародних відносин, політології, документознавства, бібліотечної справи, філософії та соціології тощо.


Працювали нові секції – з проблем господарського права та процесу, трудового права та права соціального забезпечення, проблем міжнародної та європейської безпеки. Також студенти вперше обговорювали актуальні проблеми філософії, розвитку підприємств у сучасних умовах, не залишили без уваги й академічну доброчесність та сучасну академічну культуру.


Загалом цього року під час Декади працювало 39 наукових секцій, на яких студенти представили 454 доповіді. 225 студентів нагороджено дипломами І-ІІІ ступенів та грамотами, зокрема під час Декади нагороджено переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей.


Збірники тез доповідей студентів


Читайте також: У МДУ розпочалася Декада студентської науки

Переглядів: 1264 | Додав: Press2