Головна » 2019 » Травень » 17 » У МДУ підбили підсумки конкурсу «Мій Маріуполь: реалії та перспективи економічного розвитку»
13:56
У МДУ підбили підсумки конкурсу «Мій Маріуполь: реалії та перспективи економічного розвитку»

Напередодні Дня науки у Маріупольському державному університеті підбили підсумки VІI Міського конкурсу «Мій Маріуполь: реалії та перспективи економічного розвитку» серед учнів старших класів.

Конкурс проходив з березня по травень з ініціативи кафедри економіки на міжнародних економічних відносин. Він був організований спільно з Департаментом освіти Маріупольської міської ради, Департаментом з питань економіки Маріупольської міської ради та відділенням у м. Маріуполь Донецької торгово-промислової палати.


У рамках конкурсу учасники представляли власні ідеї щодо вирішення актуальних проблем розвитку Маріуполя, вдосконалювали дослідницькі здібності й отримували корисний досвід публічних виступів. 


Школярі досліджували напрямки покращення екологічної ситуації в місті, перспективи розвитку туристичного бізнесу, проблеми та перспективи розвитку малого підприємництва та інші актуальні теми. Наукові роботи оцінювали викладачі кафедри економіки та міжнародних економічних відосин МДУ, фахівці Маріупольського відділення Донецької торгово-промислової палати та Маріупольської міської ради.


За підсумками конкурсу перемогу здобула Уляна Твердохлєбова (СШ № 40 імені Є. М. Миська), диплом II ступеню отримали Вероніка Беззубченко (Маріупольський технічний ліцей) та учнівський колектив у складі Єлизавети Луканіної, Дарьї Мак-мак, Тетяни Захарової (ЗОШ №34), диплом III ступеню – Данило  Слюсаренко, Ольга Возненко та Кирило Бойко (НВК «колегіум-школа» № 28).


Вітаємо переможців та бажаємо нових наукових досягнень!


Читайте також: У МДУ підбили підсумки навчання у школі «Юний дослідник»

Переглядів: 895 | Додав: Press2