Головна » 2019 » Листопад » 20 » У МДУ проходить акредитаційна експертиза освітньої програми «Публічне управління та адміністрування»
10:09
У МДУ проходить акредитаційна експертиза освітньої програми «Публічне управління та адміністрування»

18 листопада у Маріупольському державному університеті розпочала роботу експертна група Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, яка проводить акредитаційну експертизу освітньої програми «Публічне управління та адміністрування».

У складі групи до універстету прибули завідувачка кафедри міжнародної економіки ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури», професор Юлія Орловська, доцент кафедри управління Сумського державного університету Денис Смоленніков та аспірантка ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» Тетяна Стукан.


На початку візиту експерти зустрілися з адміністрацією університету, керівництвом економіко-правового факультету і кафедри права і публічного адміністрування, яка здійснює підготовку здобувачів вищої освіти за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».


На зустрічі були присутні ректор МДУ, професор, Почесний Генеральний консул Республіки Кіпр у Маріуполі Костянтин Балабанов, перший проректор, професор Олена Булатова, проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Ірина Петрова, декан економіко-правового факультету, професор Роман Толпежніков, в. о. завідувача кафедри права та публічного адміністрування, доцент Євген Черних і гарант освітньої програми «Публічне управління та адміністрування», професор Тетяна Філіпенко.


Обговорювали якість підготовки фахівців з управління з урахуванням тенденцій розвитку спеціальності, забезпечення прав, потреб здобувачів вищої освіти та стейхколдерів, дотримання вимог студентоцентрованого підходу та принципів академічної свободи.


Читайте також: Студентів МДУ запросили на роботу до Національної поліції України

Переглядів: 945 | Додав: Прес-центр