Головна » 2019 » Січень » 25 » У МДУ пройшла конференція трудового колективу
16:01
У МДУ пройшла конференція трудового колективу

25 січня у Маріупольському державному університеті пройшла конференція трудового колективу, у якій взяли участь 99 делегатів із числа викладачів, співробітників та студентів. Засідання відкрила голова конференції, перший проректор МДУ, професор Олена Булатова. Першим питанням порядку денного було заслухання звіту ректора, професора Костянтина Балабанова щодо результатів діяльності університету за 2018 рік.

Підбиваючи підсумки роботи колективу, Костянтин Балабанов зауважив, що університет має високі показники за всіма напрямами діяльності. Ректор розповів про досягнення викладачів і студентів, результати міжнародної діяльності та роботи, націленої на зміцнення матеріально-технічної бази університету. На завершення він подякував колегам за добросовісну та успішно працю і визначив ключові завдання, які стоять перед колективом у 2019 році.


Під час обговорення доповіді ректора виступили декан факультету іноземних мов, професор Олена Павленко, завідувач кафедри фізичного виховання, спорту та здоров'я людини, професор Андрій Осіпцов, завідувач кафедри економіки та міжнародних економічних відносин, професор Юрій Чентуков, заступник голови профкому, доцент Оксана Сивак і голова студентської ради Сергій Яровий. Взявши до відома викладену інформацію, делегати конференції одноголосно виступили за визнання результатів діяльності університету задовільними.
 

Крім того, відповідно до порядку денного делегати конференції затвердили оновлений склад Комісії по трудових спорах та Етичний кодекс МДУ, який містить морально-етичні засади діяльності університету, а також регламентує діяльність комісії з питань дотримання кодексу та визначає відповідальність за порушення його норм.


Читайте також: «70% інвестицій у технологію є інвестиціями в команду» – засновник «американського інноваційного острова» Чарльз Вайтхед відвідав МДУ

Переглядів: 1296 | Додав: Прес-центр