Головна » 2019 » Жовтень » 25 » У МДУ пройшла вікторина у рамках Тижнів Німеччини в Україні
13:20
У МДУ пройшла вікторина у рамках Тижнів Німеччини в Україні

У рамках святкування Тижнів Німеччини в Україні 25 жовтня на факультеті іноземних мов Маріупольського державного університету пройшла вікторина, присвячена 30-річчю падіння Берлінського муру. 

У Тижнях Німеччини, які цього року проходять з 25 жовтня по 9 листопада, беруть участь більше десяти міст України: Київ, Львів, Ужгород, Одеса, Чернівці, Харків, Дніпро, Кривий Ріг, Луцьк, Олександрія, Вінниця, Запоріжжя та Маріуполь. МДУ бере участь у святкуваннях вже вчетверте.


Завідувач кафедри німецької та французької філології, доцент Юлія Кажан та старший викладач Оксана Даниленко розробили вікторину до фотовиставки, яка демонструє події, пов’язані з історією Берлінського муру. Вікторина розроблена за допомогою інструментів Web 2.0. Слід відзначити, що викладачі кафедри активно використовують інтерактивні засоби навчання.


У заході взяли участь студенти факультету, які вивчають німецьку мову як першу та другу іноземну. Учасники мали знайти відповіді на запитання, приховані за QR-кодами. Серед них, наприклад, дата та причини побудови, роки існування, розміри, назва у народі та жертви Берлінського муру.


Переможці вікторини отримали приємні призи.


Читайте також: Студентам МДУ презентували стипендіальні програми DAAD

Переглядів: 1056 | Додав: Press2