Головна » 2019 » Травень » 13 » У МДУ пройшли змагання з волейболу на Кубок університету
10:04
У МДУ пройшли змагання з волейболу на Кубок університету

З 10 по 12 травня на базі спортивного комплексу Маріупольського державного університету проходив Турнір на Кубок МДУ з волейболу. У змаганнях взяли участь команди «Бахмут-ШВСМ», «ДЮСШ» (Бердянськ), «БДПУ» (Бердянськ), збірна Маріуполя та команда МДУ.

Організатором Турніру виступила кафедра фізичного виховання, спорту та здоров’я людини МДУ за підтримки управління з фізичної культури та спорту Маріупольської міської ради, ГО «Федерація волейболу Маріуполя». Метою змагань є популяризація волейболу, зміцнення спортивних зв’язків серед студентської молоді, розвиток олімпійських видів спорту та пропаганда здорового способу життя.


На урочистому відкритті змагань учасників і вболівальників привітали суддя змагань, доцент кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я людини Олександр Вертель та Голова ГО «Федерація волейболу Маріуполя» Денис Плешкуров. Також суддею турніру став член міської суддійської колегії ГО «Федерація волейболу Маріуполя» Володимир Тихонов. 


За підсумками змагань перше місце посіла команда волейбольного клубу «Бахмут-ШВСМ», друге  збірна Маріуполя, третє – команда Маріупольського держуніверситету. Призерів змагань нагородили кубками та дипломами.

 

Читайте такожВипускники МДУ Олександр Комаров і Данило Чуфаров – переможці всеукраїнських змагань з плавання

Переглядів: 978 | Додав: Press