Головна » 2019 » Травень » 11 » «Від твого рішення залежить твоє життя!»: у МДУ пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху
11:55
«Від твого рішення залежить твоє життя!»: у МДУ пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху

У рамках Тижня безпеки дорожнього руху у Маріупольському державному університеті пройшли тематичні заняття, під час яких студентам нагадали правила поведінки на дорозі.

На факультеті грецької філології та перекладу за допомогою лекцій, спрямованих на вивчення лексики, студенти вивчали і повторювали правила дорожнього руху іноземною мовою: англійською, грецькою та польською.


Студентська рада факультету іноземних мов провела інформаційний захід на тему «Безпека на дорозі». Студентам нагадали правила дорожнього руху, знаки, які регулюють рух пішохода, попередили про травматизм.
 

Ми віришили зробити цю виховну годину, щоб убезпечити наших студентів. Зараз з усіх боків чуємо про страшні аварії, у яких люди не лише отримують пошкодження, а й гинуть. Наш факультет хвилюється за життя та безпеку кожного студента, тому це не просто лекція, на яку ти прийшов, послухав і забув про все через деякий час – це попередження: «Обережніше! Від твого рішення залежить твоє життя!»


– студентка Марія Реуцька.


Подібні заходи мають на меті привернути увагу до актуального питання безпеки дорожнього руху в Україні, сприяти вихованню дорожньої культури серед молоді та об’єднати зусилля суспільства задля зменшення кількості смертей і травм у результаті ДТП.


Читайте також: Студенти і викладачі МДУ вшанували пам'ять загиблих у роки Другої світової війни

Переглядів: 872 | Додав: Press2