Головна » 2019 » Листопад » 20 » У МДУ розпочалася акредитаційна експертиза освітньої програми «Туризм»
17:16
У МДУ розпочалася акредитаційна експертиза освітньої програми «Туризм»

З 20 листопада у Маріупольському державному університеті проводиться акредитаційна експертиза освітньої програми «Туризм».

У складі експертної групи Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти прибули завідувач кафедри туризму Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, професор Людмила Архипова, завідувач кафедри економіки та міжнародних економічних відносин ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановського, доцент Юлія Бочарова та студент ХНУ імені В. Н. Каразіна Марко Агарков.


За програмою візиту спершу відбулася зустріч експертів з адміністрацією університету. Людмила Архипова, Юлія Бочарова та Марко Агарков поспілкувалися з ректором МДУ, професором, Почесним Генеральним консулом Республіки Кіпр у Маріуполі Костянтином Балабановим, першим проректором, професором Оленою Булатовою, проректором з науково-педагогічної роботи, доцентом Іриною Петровою, деканом економіко-правового факультету, професором Романом Толпежніковим та в. о. завідувача кафедри менеджменту, професором Анжелікою Балабаниць.


Обговорювалися питання підготовки фахівців з туризму з урахуванням тенденцій розвитку спеціальності, забезпечення прав і потреб здобувачів вищої освіти та стейхколдерів. Окрему увагу приділили створенню умов для  здобуття освіти для студентів з особливими потребами та впровадженню в освітній процес практик студентоцентрованого навчання.


Експерти НАЗЯВО пробудуть в університеті до 22 листопада.


Читайте також: У МДУ проходить акредитаційна експертиза освітньої програми «Публічне управління та адміністрування

Переглядів: 1300 | Додав: Прес-центр