Головна » 2019 » Березень » 12 » У МДУ розпочалася Декада студентської науки
16:36
У МДУ розпочалася Декада студентської науки

12 березня у Маріупольському державному університеті розпочалася Декада студентської науки, яка має на меті розвиток наукового потенціалу студентів і вдосконалення в них навичок публічних виступів.

На пленарних засіданнях із вітальним словом виступили декани факультетів та завідувачі кафедр, які побажали студентам успішно захистити результати досліджень і надалі працювати на благо розвитку науки. Також на відкритті Декади відбулося нагородження переможців першого етапу всеукраїнських студентських олімпіад, І туру конкурсу студентських реферативних та наукових робіт, конкурсу художнього перекладу.


Декада студентської науки триватиме до 22 березня. У цей період працюватимуть 39 секцій, на яких студенти презентують результати своїх наукових досліджень. Також програма Декади включає психологічні тренінги, фонетичні й орфографічні конкурси, засідання студентських наукових товариств, круглі столи тощо.


План заходів Декади 

 

Читайте також: Викладачі МДУ і керівники маріупольських шкіл обговорили питання організації педагогічної практики студентів

Переглядів: 1226 | Додав: Press