Головна » 2019 » Жовтень » 1 » Студенти і викладачі МДУ відсвяткували Всеукраїнський день дошкілля
14:13
Студенти і викладачі МДУ відсвяткували Всеукраїнський день дошкілля

27 вересня на факультеті філології та масових комунікацій Маріупольського державного університету відзначили Всеукраїнський день дошкілля. Низку культурно-освітніх заходів організували викладачі кафедри дошкільної освіти та студенти спеціальності «Дошкільна освіта».

На початку святкового дня присутніх привітала завідувач кафедри дошкільної освіти, доцент Олени Брежнєва. Вона зауважила, що професія вихователя вимагає від людини глибокої самовідданості, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи.


Під час Педагогічних студій «Сухомлиновські читання» учасники розглянули виховний потенціал казки і принципи формування базових особистісних якостей дошкільників засобами «радісної педагогіки» на основі матеріалів спадщини Василя Сухомлинського. Також студенти розглянули такі актуальні питання, як впровадження ігротерапії в освітній процес, виховання емоційно-ціннісного ставлення до музики у майбутніх вихователів та формування в них навичок організації театралізованої діяльності.


У рамках Творчої лабораторії «Місто майстрів», яка діє під керівництвом доцента кафедри дошкільної освіти Ольги Березіної, студентська молодь створювала вироби, використовуючи різні техніки: айріс фолдінг, кусудама, ганутель.


Крім того, студенти, викладачі, співробітники та гості факультету мали змогу оглянути виставки «Витинанки», «Святкове натхнення» та фотовиставку «Світ дитинства».


Читайте також: Кафедра менеджменту МДУ провела низку заходів до Всесвітнього дня туризму

Переглядів: 883 | Додав: Press2