Головна » 2019 » Травень » 16 » Факультет іноземних мов МДУ відзначив 22-річчя
15:58
Факультет іноземних мов МДУ відзначив 22-річчя

16 травня у Маріупольському державному університеті відзначили 22 річницю створення факультету іноземних мов.

Святкова програма розпочалася з благодійного ярмарку. Студенти приготували смаколики і національні страви за рецептами країн Європи: Великої Британії, Німеччини, Франції та Італії. Зібрані під час ярмарку кошти підуть на подарунки дітям Маріупольської загальноосвітньої школи-інтернату № 2.


На урочистому концерті з нагоди Дня факультета з вітальним словом до присутніх звернувся перший проректор, професор Олена Булатова. Концертна програма показала багатий творчий потенціал факультету іноземних мов. Музичні та хореографічні  номери не залишили байдужим жодного з присутніх у залі.


У рамках концерту відбулося нагородження грамотами та подарунками колективів кафедр та учасників квесту «Навколо світу», який проходив напредодні свята. Також до Дня факультета була організована виставка творчих робіт спеціальності «Початкова освіта».


Факультет іноземних мов об’єднує близько 400 студентів із України, Узбекистану, Азербайджану, Туркменістану, Камеруну, Гвинеї та Кот-д’Івуару. Чотири кафедри у складі 40 викладачів забезпечують підготовку фахівців-філологів, вчителів (викладачів) іноземної мови і літератури, менеджерів у сфері освіти та виробничого навчання.


За роки роботи факультет іноземних мов МДУ підготував сотні висококваліфікованих фахівців, які успішно працюють як в Україні, так і за кордоном.


Вітаємо колектив факультету іноземних мов та зичимо подальших успіхів і процвітання!


Читайте також: Факультет іноземних мов МДУ провів День відкритих дверей

Переглядів: 1222 | Додав: Press2