Головна » 2019 » Листопад » 15 » У МДУ завершилися курси підвищення кваліфікації для вихователів закладів дошкільної освіти
16:07
У МДУ завершилися курси підвищення кваліфікації для вихователів закладів дошкільної освіти

Протягом жовтня-листопада в Маріупольському державному університеті проходили курси підвищення кваліфікації вихователів закладів дошкільної освіти за програмою «Теоретико-методологічні аспекти організації освітнього процесу в сучасному ЗДО».

74 вихователі пройшли навчання на базі Центру підвищення кваліфікації  та післядипломної освіти МДУ й отримали відповідні свідоцтва. Особливо приємно було зустріти серед них випускників університету.  


З успішним завершенням курсів слухачів привітала перший проректор МДУ Олена Булатова, яка наголосила на важливості професії вихователя для суспільства і запросила і надалі обирати університет для отримання нових знань.

Лекційні та практичні заняття для вихователів проводили викладачі кафедри дошкільної освіти та кафедри практичної психології: професор Катерина Щербакова, доценти Олена Брежнєва, Юлія Демидова, Лілія Макаренко, Олена Бухало, Людмила Варава, Лілія Тищенко, старший викладач Вікторія Яйленко та методисти закладів дошкільної освіти Олена Жмурко і Лариса Бурейко. Протягом курсів слухачі мали можливість обмінятися досвідом й опанувати новітні методики роботи.
 

Читайте такожУ МДУ завершилися курси підвищення кваліфікації для викладачів закладів вищої освіти

Переглядів: 1155 | Додав: Press