Головна » 2019 » Листопад » 21 » У рамках прес-туру Україною МДУ відвідали іноземні медійники
13:45
У рамках прес-туру Україною МДУ відвідали іноземні медійники

Журналісти з Болгарії, Грузії, Естонії, Іспанії, Кіпру, Литви та Німеччини завітали до Маріупольського державного університету в рамках прес-туру, який організувала Академія української преси за підтримки Посольства США в Україні.

Представників іноземних медіа зустріли ректор МДУ, професор, Почесний Генеральний консул Республіки Кіпр у Маріуполі Костянин Балабанов та проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Ірина Петрова. Ректор ознайомив гостей з історією становлення та розвитку університету, акцентувавши увагу на результатах активної міжнародної діяльності вишу.


Питання журналістів стосувалися роботи університету в складних військово-політичних умовах, підтримки студентів, які приїхали з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей, співробітництва з університетами зарубіжних країн, зокрема Іспанії, Кіпру та Грузії.


Після зустрічі з адміністрацією для іноземних журналістів провели екскурсію університетом. Показали Центр Балто-Чорноморських регіональних студій, бібліотеку елліністичних студій імені Костянтиноса Левендіса, Інститут українсько грецької дружби та елліністичних досліджень, Італійський культурний центр та інформаційно-ресурсний центр «Вікно в Америку», який працює на базі наукової бібліотеки МДУ.


Читайте також: Студенти МДУ проходитимуть стажування у Національній спілці журналістів України

Переглядів: 932 | Додав: Press2