Головна » 2019 » Квітень » 22 » Учасники англійських розмовних клубів дивилися драму про джазового ударника та знайомилися з традиціями святкування Великодня
14:40
Учасники англійських розмовних клубів дивилися драму про джазового ударника та знайомилися з традиціями святкування Великодня

20 квітня на базі Маріупольського центру «Вікно в Америку» у Маріупольському державному університеті пройшло ювілейне засідання Англійського розмовного клубу любителів кіно (English Speaking Movie Fans Club). Члени клубу переглянули американську музичну драму «Одержимість» («Whiplash») режисера і сценариста Демієна Шазелла.

Використовуючи ресурси центру, а саме книгу «Activate games for learning american english», члени клубу в ігровій формі вивчали англійську мову. Досвід роботи і практику застосування книги керівник клубу, асистент кафедри теорії та практики перекладу МДУ Яна Панова перейняла у американських волонтерів під час тренінгу Американського дому в Києві. Також учасники грали в «ice-breaking quest» (у ході квесту учасники мали вгадати секрети один одного). 


Після перегляду стрічки про молодого і перспективного джазового ударника Ендрю, що мріє стати відомим, присутні детально обговорили проблематику фільму у форматі «face to face» (учасники об’єдналися у пари та відповідали на питання). 


Також цього дня відбулося засідання Англійського розмовного клубу для підлітків (English Speaking Club Teens), присвячене Великодню. Діти дізналися про традиції найбільшого християнського свята у таких країнах, як США, Англія, Германія, Індія та інших. Волонтерка центру, вчителька англійської мови Наталія Юхименко підготувала для членів клубу цікаві навчальні відеоролики та тематичні вправи на вивчення лексики.


Діти грали в «Асоціації» і «Bingo!», також кожен з учасників за американською традицією «знайшов» золоте шоколадне яйце. Наприкінці заняття члени клубу зробили святкову листівку з курчам.


Читайте також: Учасники англійських розмовних клубів говорили про вічне життя і подорожували Америкою

Переглядів: 876 | Додав: Press2