Головна » 2019 » Квітень » 15 » Учасники англійських розмовних клубів говорили про вічне життя і подорожували Америкою
14:04
Учасники англійських розмовних клубів говорили про вічне життя і подорожували Америкою

Учасники Англійського розмовного клубу любителів кіно (English Speaking Movie Fans Club) говорили про вічне життя після перегляду науково-фантастичного трилеру Ендрю Ніккола «Час» («In Time») із Джастіном Тімберлейком у головній ролі. Засідання проходило у Маріупольському державному університеті на базі Маріупольського центру «Вікно в Америку» під керівництвом асистента кафедри теорії та практики перекладу Яни Панової.

Фільм переніс присутніх у світ посткіберпанку, в якому ген старіння переможено, а заради профілактики перенаселенння час життя став валютою і платою за розкіш та задоволення. 


Після перегляду члени клубу детально обговорили вчинки головного героя. Вони змогли стати на місце Вілла і пояснити його дії через призму свого сприйняття.


Також цього дня відбулося заняття у рамках Англійського розмовного клубу для підлітків (English Speaking Club Teens), під час якого діти здійснили подорож до Америки. Волонтерка центру «Вікно в Америку», вчителька англійської мови Наталія Юхименко розповіла дітям про американські штати Арізона та Каліфорнія: паралельні назви, їхні столиці, рослинний і тваринний світ та інше. Родзинками заняття стали гра в «Асоціації» та віртуальний політ над Великим каньйоном.


Читайте також: Підлітки та дорослі вдосконалювали розмовну англійську на базі центру «Вікно в Америку»

Переглядів: 896 | Додав: Press2