Головна » 2019 » Вересень » 23 » У центрі «Вікно в Америку» члени англійських розмовних клубів обговорювали супер-героїв і вивчали географію США
11:58
У центрі «Вікно в Америку» члени англійських розмовних клубів обговорювали супер-героїв і вивчали географію США

21 вересня у центрі «Вікно в Америку», який діє на базі наукової бібліотеки Маріупольського державного університету, відбулося засідання Англійського розмовного клубу любителів кіно (English Speaking Movie Fans Club).

Волонтерка центру, старший викладач кафедри теорії та практики перекладу Яна Панова влаштувала для учасників День супергероя і перетворила гру «My three» у «Три супер-героя у моєму житті». Присутні розповідали про людей, яких вони вважають справжніми героями і знайомством з якими вони пишаються. Також учасники переглянули англомовний фільм Marvel Comics «Thor: Ragnarok». Члени клубу із захопленням обговорювали богів, героїв, супер-здібності та поняття справжнього героїзма.


Крім того, в суботу відбулося засідання Англійського розмовного клубу для підлітків (English Speaking Club Teens). За домопоги волонтерки центру Наталії Юхименко діти дізналися, на якому материку розташована Америка, з якими країнами вона межує, кількість її штатів, населення та найважливіші історичні події. Для закріплення вивченого присутні зіграли у пізнавальну гру.


Засідання англосовних клубів для дітей і дорослих проходять двічі на місяць. Детальну інформацію можна знайти на сторінці центру «Вікно в Америку» у Facebook.


Читайте також: У центрі «Вікно в Америку» на базі МДУ діти вивчали англійську та майстрували органайзери

Переглядів: 951 | Додав: Press2