Головна » 2019 » Лютий » 25 » Члени Англійського розмовного клубу любителів кіно перетворилися на супергероїв під час перегляду «X-Men: Apocalypse»
14:44
Члени Англійського розмовного клубу любителів кіно перетворилися на супергероїв під час перегляду «X-Men: Apocalypse»

23 лютого у Маріупольському центрі «Вікно в Америку», який діє на базі наукової бібліотеки Маріупольського державного університету, члени Англійського розмовного клубу любителів кіно (English Speaking Movie Fans Club) переглянули кінострічку «X-Men: Apocalypse» режисера Браяна Сінгера. 

Не обійшлося без дискусії, зокрема, навколо одного з найпроблемніших питань фільму: «Чи варто руйнувати Світ, через нещастя у світі окремої людини?». Думки розійшлися: кожен із учасників бачив проблему по-своєму, але більшість глядачів підтримали головного героя, виправдовуючи його вибір важкою втратою.


Видовищна кінострічка надихнула членів клубу спробувати себе в ролі супергероя. Такий формат обговорення запропонувала волонтер центру, асистент кафедри теорії та практики перекладу МДУ Яна Панова.


Також у суботу пройшло друге засідання Англійського розмовного клубу для підлітків (English Speaking Club Teens). Заняття провела волонтер центру «Вікно в Америку», викладач англійської мови ЗОШ № 53 Наталія Юхименко.


Підлітки дізналися про особливості навчання в американській школі та порівняли її з українською, а також виконали завдання, запропоновані їм для вивчення нової лексики. Наприкінці заняття школярі переглянули фрагменти англомовного фільму «Міст до Терабітії», який оповідає про справжню дружбу.


Наступні засідання Англійського розмовного клубу любителів кіно та Англійського розмовного клубу для підлітків відбудуться 16 березня. 


Читайте також: У центрі «Вікно в Америку» розпочав роботу Англійський розмовний клуб для підлітків

Переглядів: 986 | Додав: Press