Головна » 2019 » Січень » 29 » Учасники Англійського розмовного клубу любителів кіно переглянули психологічний трилер Девіда Фінчера
13:45
Учасники Англійського розмовного клубу любителів кіно переглянули психологічний трилер Девіда Фінчера

26 січня у Маріупольському центрі «Вікно в Америку», який діє на базі наукової бібліотеки Маріупольського державного університету, відбулося засідання Англійського розмовного клубу любителів кіно (The English Speaking Movie Fans Club). Клуб створений з ініціативи волонтера центру, асистента кафедри теорії та практики перекладу МДУ Яни Панової.

Цього разу присутні переглянули психологічний трилер «The Game» режисера Девіда Фінчера з Майклом Дугласом у головній ролі. Успішний та незворушний головний герой Ніколас Ван Ортон отримує на день народження незвичайний подарунок – квиток для участі у грі, яка змінює його життя.


Практикуючи навички розмовної англійської, члени клубу висловлювали свої думки з приводу доцільності такого «подарунка» для головного героя і розмірковували над тим, чи хотіли б вони отримати подібний презент. Крім того, учасники інколи зупиняли перегляд для того, щоб обговорити неоднозначні моменти фільму, спрогнозувати розвиток подій та окреслити можливий фінал стрічки.


Наступна зустріч у рамках Англійського розмовного клубу любителів кіно відбудеться 9 лютого у Маріупольському центрі «Вікно в Америку». Детальна інформація буде розміщена на сторінці центру у Facebook.


Читайте також: Члени Англійського розмовного клубу любителів кіно МДУ розслідували вбивство у «Східному експресі»

Переглядів: 887 | Додав: Press