Головна » 2019 » Лютий » 11 » У центрі «Вікно в Америку» розпочав роботу Англійський розмовний клуб для підлітків
12:26
У центрі «Вікно в Америку» розпочав роботу Англійський розмовний клуб для підлітків

9 лютого у Маріупольському центрі «Вікно в Америку», який діє на базі наукової бібліотеки Маріупольського державного університету, розпочав роботу Англійський розмовний клуб для підлітків (English Speaking Club Teens) під керівництвом викладача англійської мови ЗОШ № 53 Наталії Юхименко. 

Перше заняття було присвячене Дню всіх закоханих (Valentine’s Day). Школярі дивилися й обговорювали тематичні відео та малювали власні валентинки, а наприкінці заходу кожен із присутніх отримав святковий сувенір. 


Також цієї суботи відбулося засідання Англійського розмовного клубу любителів кіно (The English Speaking Movie Fans Club), створеного з ініціативи волонтера центру «Вікно в Америку», асистента кафедри теорії та практики перекладу МДУ Яни Панової.


Цього разу члени клубу вирушили у захоплюючу космічну подорож до нової планети разом із героями кінострічки «Passengers» режисера Мортена Тильдума з Крісом Праттом та Дженніфер Лоуренс у головних ролях. Фільм оповідає про Джима Престона, колоніста, який через збій у системі космічного корабля виходить з гіперсну на 90 років раніше встановленого терміну. Герою належить з'ясувати причину свого пробудження, врятувати пасажирів та вирішити, як провести життя.
 

Сюжет фільму захопив усіх без винятку. Кожен з присутніх намагався уявити себе на місці головних героїв і вирішити, як би він вчинив у тій чи іншій ситуації. Зустріч не обійшлася без розподілу на команди та палких англомовних дискусій, під час яких члени клубу демонстрували не лише розмовні навчики, а й акторські здібності.


Читайте також: У центрі «Вікно в Америку» розпочали роботу творчі та навчальні майданчики для дітей і дорослих

Переглядів: 1003 | Додав: Press