Головна » 2019 » Січень » 15 » «Вертеп-Фест – 2019»: студенти МДУ зустрілися з учасниками фестивалю
16:54
«Вертеп-Фест – 2019»: студенти МДУ зустрілися з учасниками фестивалю

15 січня у Маріупольському державному університеті відбулася зустріч з учасниками щорічного фестивалю вертепів «Вертеп-Фест – 2019», який проводить Громадська організація «Українська академія лідерства». За сприяння Донецької облдержадміністрації і Маріупольської міської ради цього року фестиваль вперше проходить у Маріуполі.

Захід розпочався із хвилини мовчання в память про мера польського міста Гданьська Павла Адамовича, який помер у результаті нападу, скоєного під час щорічного благодійного концерту. У звязку з цією трагедією у Маріуполі, який є містом-побратимом Гданьська, був оголошений траур і, відповідно, скасовані всі культурні заходи.


Через це студенти Миколаївського осередку Української академії лідерства не змогли «завертепувати» у МДУ, а натомість розповіли про сам творчий проект і про навчання в академії, після чого відповіли на питання маріупольської молоді.


Сьогоднішня зустріч – це не перший захід, який ГО «Українська академія лідерства» проводить на базі університету. У жовтні в Маріуполі проходив Всеукраїнський молодіжний форум «У твоїх руках», який зібрав у стінах МДУ близько півтисячі учнів та студентів із різних регіонів України. Подібна співпраця, націлена на розвиток творчих, організаторських, лідерських здібностей молоді, має велике значення для виховання покоління справжніх патріотів і розбудови сильної держави.


Читайте також: «Mariupol Space for Peace»: у МДУ підбили підсумки проекту і презентували збірник активних ігор різних етносів

Переглядів: 995 | Додав: Прес-центр