Головна » 2019 » Червень » 6 » Веселі старти: студенти МДУ та учні Маріупольського міського ліцею взяли участь у спортивних змаганнях
09:34
Веселі старти: студенти МДУ та учні Маріупольського міського ліцею взяли участь у спортивних змаганнях

5 червня кафедра фізичного виховання, спорту та здоров’я людини Маріупольського державного університету провела спортивний захід «Веселі старти», який зміг яскраво представити діяльність кафедри у рамках святкування Дня факультета філології та масових комунікацій.

У заході, що проходив біля спортивного комплексу МДУ, взяли участь студенти університету та учні Маріупольського міського ліцею, які продемонстрували спритність і витривалість під час двох спортивних змагань – естафети і забігу. За результатами «Веселих стартів» команди-учасниці отримали грамоти.


Захід мав на меті популяризацію спорту та здорового способу життя серед молоді, а також знайомство учнів зі спеціальностями «Середня освіта. Фізична культура» та «Фізична культура і спорт», за якими МДУ здійснює підготовку бакалаврів і магістрів. Після змагань ліцеїсти змогли поспілкуватися зі студентами та дізнатися корисну інформацію про спеціальності і вступ від асистента кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я людини Ольги Фролової. 

 

Читайте також: У МДУ пройшли змагання з волейболу на Кубок університету

Переглядів: 1061 | Додав: Press