Головна » 2019 » Грудень » 2 » Викладачі кафедри менеджменту МДУ підвищили кваліфікацію на базі Гомельського держуніверситету
16:02
Викладачі кафедри менеджменту МДУ підвищили кваліфікацію на базі Гомельського держуніверситету

З метою підвищення кваліфікації викладачі кафедри менеджменту Маріупольського державного університету пройшли триденне наукове стажування в Гомельському державному університеті імені Франциска Скорини (Білорусь).

В. о. завідувача кафедри, професор Анжеліка Балабаниць, доценти Людмила Кислова і Вікторія Мацука ознайомилися із сучасними підходами до організації навчального процесу в білоруському університеті, перейняли досвід викладання професійних дисциплін для майбутніх менеджерів на основі міждисциплінарної інтеграції та особисто-орієнтованого підходу.


Програма наукового стажування включала екскурсію університетом, зустріч з адміністрацією вишу, надання доступу до бібліотеки і науково-методичних матеріалів, а також участь у заходах, які проходили в рамках Всесвітнього тижня підприємництва.


Так, під час круглого столу «Сучасні тренди моделювання бізнесу» науковці кафедри менеджменту МДУ долучилися до обговорення проблем сучасного моделювання бізнесу, взаємодії підприємств з аутсорсинговими компаніями, управління франчайзинговими системами, вдосконалення управління підприємствами на основі цифрової економіки. Крім того, їх запросили до складу журі конкурсу бізнес-проєктів «Крок до успіху», який проводився між академічними групами студентів спеціальності «Бізнес-адміністрування» Гомельського держуніверситету. 


Поїздка викладачів Маріупольського держуніверситету до білоруського вишу відбулася у рамках угоди про співпрацю між МДУ та Гомельським державним університетом імені Франциска Скорини, яка передбачає, зокрема, обмін публікаціями і проведення спільних наукових заходів
 

Читайте також: Викладачі МДУ долучилися до обговорення проблем інтеграції України у світове економічне співтовариство


Підпишіться на телеграм-канал t.me/mdu_mariupol і першими дізнавайтеся найцікавіші новини МДУ

 

Переглядів: 1071 | Додав: Press