Головна » 2019 » Листопад » 14 » Викладачі МДУ долучилися до обговорення проблем інтеграції України у світове економічне співтовариство
11:56
Викладачі МДУ долучилися до обговорення проблем інтеграції України у світове економічне співтовариство

Викладачі кафедри менеджменту Маріупольського державного університету Ольга Гапонюк і Кристина Осипенко взяли участь у ІІ Міжнародній конференції «Бізнес-ризики у динамічному глобальному середовищі (BRCDGV 2019)», яка проходила на базі Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя за підтримки Індо-Європейської Освітньої Фундації (Польща).

У форумі взяли участь державні діячі, науковці, освітяни та бзнесмени з Великобританії, Боснії і Герцеговини, Індії, Польщі, Румунії та України. В центрі уваги були проблеми та перспективи інтеграції України у світове економічне співтовариство, зокрема, можливості активізації міжнародного співробітництва в діловій, освітній та науковій сферах.


За результатами конференції видано монографію, яка містить рекомендації щодо успішної інтеграції України у світове економічне співтовариство та розвитку міжнародної співпраці в умовах глобалізації.


Читайте також: Курс на IT: викладачі та студенти МДУ взяли участь у Регіональному Open Data Forum

Переглядів: 991 | Додав: Press2