Головна » 2019 » Березень » 1 » Викладачі МДУ і керівники маріупольських шкіл обговорили питання організації педагогічної практики студентів
16:07
Викладачі МДУ і керівники маріупольських шкіл обговорили питання організації педагогічної практики студентів

З ініціативи кафедри педагогіки та освіти на факультеті іноземних мов Маріупольського державного університету відбувся методичний семінар з питань організації педагогічної практики студентів на базі закладів загальної середньої освіти міста. У семінарі взяли участь викладачі кафедри і керівники шкіл.

Педагогічна практика студентів спеціальності «Середня освіта» є принципово новою і буде організована вперше, тож цей процес потребує активізації співпраці викладачів університету з адміністрацією та класними керівниками загальноосвітніх шкіл, безпосередньо зацікавлених у професійній підготовці фахівців цього напряму.
 

Завідувач кафедри педагогіки та освіти Леніна Задорожна-Княгницька ознайомила присутніх із програмою, метою та завданнями практики, у межах якої студенти виконують функції помічника класного керівника у прикріпленому класі, і відповіла на питання аудиторії.
 

Як зазначили учасники семінару, такі заходи є надзвичайно корисними, оскільки об'єднують зусилля педагогічної спільноти у справі забезпечення професійної підготовки педагогічних кадрів для Нової української школи.


Читайте також: Майбутні педагоги відвідали тренінг «Новітні технології навчання дорослих»

Переглядів: 1152 | Додав: Прес-центр