Головна » 2019 » Листопад » 26 » Викладачі та студенти МДУ стали переможцями публічних дебатів
12:11
Викладачі та студенти МДУ стали переможцями публічних дебатів

Студентки факультету іноземних мов Маріупольського державного університету Ірина Краснікова і Тетяна Папаяні під керівництвом старшого викладача кафедри англійської філології МДУ Максима Стьопіна та вчительки загальноосвітньої школи №29 Євгенії Ковтун взяли участь у публічних дебатах програми «Лабораторія телевізійних дебатів».

Лабораторія організована громадською організацією «Донецький молодіжний дебатний центр» у рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру у співпраці з Міністерством культури, молоді та спорту України та Фундацією «Суспільність» за фінансової підтримки урядів Данії, Швеції та Швейцарії.
 

22-23 листопада у Святогірську проходили публічні дебати «Обговорення суспільно важливих тем Луганської та Донецької областей», у яких взяли участь 16 команд. Учасники обговорювали, як уряд сформує ґендерно-чутливе суспільство, розробить план дій щодо забезпечення прав всіх верств населення в країні, об’єднає громади заради вирішення локальних проблем, підвищить рівень громадської безпеки в громадах Донецької та Луганської областей та зробить п'ять кроків уперед заради соціальної згуртованості.


Захід проходив за британським форматом парламентських дебатів, який дозволяє вислухати думку кожного гравця та доказує, що кожна ідея має право на існування. Також формат передбачав розробку плану дій для вирішення конкретної проблеми. 


За підсумками дводенних дебатів команда Маріупольського держуніверситету посіла перше місце. Переможців нагородили почесним кубком та дипломами. Крім того, учасники команди МДУ стали кращими спікерами дебатного турніру і були запрошені до участі у національних телевізійних дебатах «Обговорення суспільно важливих тем Луганської та Донецької областей».


Читайте також: Студенти-журналісти МДУ увійшли до складу журі шкільних дебатів

Переглядів: 1185 | Додав: Press2