Головна » 2019 » Вересень » 18 » Магістрант МДУ Олександр Комаров – бронзовий призер Чемпіонату світу з плавання
17:16
Магістрант МДУ Олександр Комаров – бронзовий призер Чемпіонату світу з плавання

З 9 по 15 вересня в Лондоні проходив Чемпіонат світу з паралімпійського плавання, який об'єднав понад 600 спортсменів з 37 країн світу. У складі збірної України на чемпіонаті виступили випускники Маріупольського державного університету, багаторазові призери Паралімпійських ігор, чемпіонатів Європи та світу Олександр Комаров і Данило Чуфаров.

У рамках змагань Олександр Комаров виборов бронзову медаль на дистанції 100 метрів вільним стилем. Також спортсмен посів 5 місце на дистанції 50 метрів вільним стилем та 11 місце на дистанції 100 метрів брасом. Данило Чуфаров посів 6 місце на дистанції 200 метрів комплексним плаванням і 9 місце на дистанції 400 метрів вільним стилем. 


За підсумками цьогорічного Чемпіонату світу збірна України виборола найбільшу кількість медалей – 55: 17 золотих, 22 срібних та 16 бронзових.


Нагадаємо, що Олександр Комаров є випускником спеціальності «Міжнародна економіка» і зараз навчається на магістерській програмі «Публічне управління та адміністрування». Данило Чуфаров здобув освіту за спеціальністю «Менеджмент». 


Вітаємо Олександра з успішним виступом і бажаємо обом спортсменам
великих перемог на обраному шляху!


Читайте також: Випускники МДУ Олександр Комаров і Данило Чуфаров – переможці всеукраїнських змагань з плавання

Переглядів: 995 | Додав: Press2