Головна » 2019 » Жовтень » 4 » Вітаємо з Днем працівників освіти!
13:29
Вітаємо з Днем працівників освіти!


Шановні освітяни!

Щиро вітаємо вас із професійним святом
 Днем працівників освіти!

 

У стародавні часи професія педагога була далека від викладацької діяльності – так називали провідників дитини на шляху до школи. Сьогодні педагоги залишаються провідниками, але вже тими, які відкривають новому поколінню таємниці світу, сприяють їх професійному розвитку та вчать бути достойними людьми. 

Бути вчителем – все одно що бути митцем. Як художник, наносити перші мазки пізнання на світлу свідомість. Як скульптор, шліфувати грані розуму. Як архітектор, вибудовувати міцний фундамент знань. Як композитор, надавати інформацію у гармонійній послідовності. 


Шановні педагоги, щиро дякуємо Вам за Ваш внесок у благородну справу виховання молодого покоління і становлення українців як розумної, культурної і високоморальної нації. Завдяки Вашому прагненню відкриттів, невтомному творчому пошуку і відданості справі наша країна впевнено крокує до світлого майбутнього!


Сердечно бажаємо вам, дорогі освітяни, міцного здоров’я, безмежного щастя, невичерпної енергії для нових досягнень, злагоди в родині та в колективі! Нехай Ваші талановиті учні надихають вас на нові звершення і підтримують віру у краще завтра!  


Зі святом! 

 

Ректорат, профком, 
студентська рада МДУ

Переглядів: 946 | Додав: Press