Головна » 2019 » Серпень » 23 » Вітаємо з Днем Державного Прапора і Днем Незалежності України!
09:28
Вітаємо з Днем Державного Прапора і Днем Незалежності України!


Шановні викладачі, співробітники та студенти!
Дорогі українці!

Щиро вітаємо вас із
Днем Державного Прапора України
і 28-ю річницею Незалежності України!
 

Україна має багату і непросту історію, яка протягом віків супроводжувалася постійною боротьбою за свою свободу. Та тільки 28 років тому наша Батьківщина стала по-справжньому вільною й отримала бажану незалежність. 

Так сталося, що на цілісність нашої країни позіхнула інша держава, та незважаючи на шантаж і даючи відсіч вражим силам, Україна залишилася вірною демократичним принципам і європейським цінностям. 


Велич країни визначається єдністю її народу. Труднощі, які випали на долю українців не змогли зламати патріотичність духу, не похитнули вірність українському прапору і ще більше підштовхнули до громадської активності.
 

Історію творять люди – прогресивна молодь і досвідчене старше покоління. Світле майбутнє України залежить від кожного з нас і потребує постійного навчання, невтомної праці та відданості своїй Бітьківщині. 


У цей святковий день сердечно бажаємо всім українцям міцного здоров’я, великого щастя, невичерпної енергії, творчого натхнення та великих успіхів на шляху подальшого розвитку нашої держаи! 
 

Миру та процвітання незалежній Україні! 

 

Ректорат, профком, 
студентська рада МДУ

Переглядів: 821 | Додав: Press