Головна » 2019 » Листопад » 17 » Вітаємо з Міжнародним днем студента!
07:43
Вітаємо з Міжнародним днем студента!



Дорогі наші студенти!

Щиро вітаємо вас із Міжнародним днем студента! 

Студентські роки – це надзвичайно цікавий період життя, сповнений світлих надій і великих можливостей, нових знань і доленосних  зустрічей, незабутніх знайомств і важливих відкритів. У вас є все необхідне для побудови щасливого майбутнього: молодість, енергія, талант, цілеспрямованість, жага до знань і прагненння змінювати світ навколо. І ви змінюєте!


Студенти Маріупольського державного університету – це ініціативні та небайдужі, творчі й амбіційні молоді люди, які завжди були в аванграрді молодіжного руху Маріуполя. Вони встигають не лише вчитися, а й вчити інших, а ще займатися наукою та брати участь у численних міських, регіональних, всеукраїнських та міжнародних проєктах. Досягнення студентів збагачують історію університету і є приводом безмежної гордості для всього колективу МДУ.
 

З нагоди свята щиро зичимо всім студентам великих успіхів у навчанні та науці, цікавих стажувань і молодіжних обмінів, корисних лекцій і тренінгів від справжніх професіоналів, спортивних і творчих перемог, вірних друзів та яскравого студентського життя! 


Нехай усе омріяне та заплановане обов'язково втілюється у життя! Ми віримо в вас і бажаємо рухатися тільки вперед! 

 

З повагою
ректорат, профком,
студентська рада МДУ

Переглядів: 1066 | Додав: Press