Головна » 2019 » Березень » 7 » Вітаємо з Міжнародним жіночим днем!
14:37
Вітаємо з Міжнародним жіночим днем!



Шановні колеги та студентки! Дорогі жінки!

Щиро вітаємо вас з Міжнародним жіночим днем!

8 березня – це не тільки свято весни та краси, але і день солідарності жінок в отриманні рівних прав. 


Рівність прав і можливостей – саме цей принцип покладений в основу здорового суспільства. Саме цей принцип жінки сміливо та рішучо відстоювали понад півтора століття тому. І як результат цієї боротьби сьогодні Жінка може самостійно обирати свій життєвий шлях – бути хранителькою домашнього вогнища чи підкорювачкою кар’єрних висот, або навіть об’єднати в собі ці дві ролі. 


У Маріупольському державному університеті навчається понад 2000 студенток. На кафедрах та у структурних підрозділах плідно працює більше 400 викладачок і співробітниць. Це сприяє не лише успішній роботі університету, а й підтримці у колективі атмосфери творчості, гармонії та взаємодопомоги. 


У вас, любі жінки і дівчата, є велика сила – сила духу, невичерпна життєва енергія. Ви талановиті і творчі. Ваш гострий розум і нестандартне мислення допомагають вирішувати надскладні завдання і досягати високих цілей.


Сердечно вітаємо всіх вас із цим чудовим святом і бажаємо здійснення мрій та реалізації всіх ваших планів! Будьте здоровими, успішними, щасливими і сповненими любові! 


З 8 Березня! 


Ректорат, профком, 
студентська рада МДУ

Переглядів: 901 | Додав: Press