Головна » 2019 » Грудень » 31 » Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
08:56
Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!



Шановні колеги та студенти!

Щиро вітаю вас із Новим 2020 роком та Різдвом Христовим!

Для нашого університету 2019 рік був непростим, проте успішним і продуктивним. Він позначений великими досягненнями і цікавими відкриттями, які стали можливими завдяки професіоналізму і працьовитості викладачів і співробітників, ініціативності наших чудових студентів, а також активній підтримці на всіх рівнях влади як в Україні, так і за кордоном.  


В цьому році ми продовжили рухатися в обраному напрямку, підвищуючи якість освіти, зміцнюючи міжнародні зв'язки, розвиваючи науковий потенціал, удосконалюючи матеріально-технічну базу, підтримуючи талановите студентство. І ми показали високі результати!


Нам є, чим пишатися, і є, над чим працювати, тому в 2020 році щиро зичу всім вам міцного здоров'я, щастя, невичерпної енергії, оптимізму та великих творчих успіхів! Нехай кожен із вас проведе ці свята в оточенні близьких і дорогих серцю людей, адже саме в родинному колі, в колі друзів ми сповнюємося натхнення для досягнення нових висот. Миру вам, добра, незгасаючої віри в себе і в успіх нашої спільної справи!


Веселих свят і до зустрічі у новому 2020 році!

 


З повагою та найкращими побажаннями
ректор МДУ, професор
Костянтин Балабанов

Читайте також: 2019 рік у цифрах (інфографіка)

Переглядів: 1048 | Додав: Press