Головна » 2019 » Липень » 22 » 22 липня – останній день подачі заяв на бюджетну форму навчання (ОС «Бакалавр»)
11:28
22 липня – останній день подачі заяв на бюджетну форму навчання (ОС «Бакалавр»)

Сьогодні, 22 липня, завершується прийом заяв на участь у конкурсному відборі на бюджетні місця від абітурієнтів, які вступають на І курс ОС «Бакалавр». Подача заяв в електронній формі триватиме до 18:00. До цього ж часу вступники, які подають документи в паперовій формі, можуть звернутися до приймальної комісії Маріупольського державного університету.

Рейтинг вступників із зазначенням рекомендованих для зарахування на бюджетну форму навчання буде оприлюднений на сайті університету не пізніше 26 липня. Щоб скористатися своїм правом навчатися на бюджетній формі, вступники, які знайшли своє прізвище у списку рекомендованих, мають принести оригінали документів до приймальної комісії університету до 31 липня.


Прийом оригіналів документів для вступу на денну контрактну форму навчання триватиме до 7 серпня


Для вступу на заочну форму навчання абітурієнти мають подати документи до 9 серпня (до 2 серпня – ті, хто складає вступні іспити/співбесіди). На заочній формі бюджетні місця не передбачені.
 

Вступ на заочну форму навчання через освітній центр «Донбас-Україна» відбувається у три хвилі. Абітурієнти, які проживають на тимчасово окупованій території Донеччини і Луганщини або вздовж лінії розмежування, зможуть подати документи до 21 вересня.
 

Вступ на 1 курс ОС «Бакалавр» на базі атестата
Спеціальності МДУ
Розклад встуних іспитів
Програми вступних іспитів


Контакти приймальної комісії МДУ:
Адреса: Україна, м. Маріуполь, пр. Будівельників, 129а, І поверх, каб. 112 
Телефон: (0629) 58-70-52 
E-mail: [email protected] 


Читайте також: Екватор вступної кампанії – 2019: до МДУ подано понад 1300 заяв

Переглядів: 869 | Додав: Press2