Головна » 2019 » Березень » 15 » XV звітно-виборча конференція студентської ради МДУ
15:23
XV звітно-виборча конференція студентської ради МДУ

14 березня у Маріупольському державному університеті пройшла XV звітно-виборча конференція студентської ради, у якій взяли участь 159 делегатів від усіх академічних груп університету.

Порядок денний включав низку важливих питань: затвердження нового Положення про студентське самоврядування, заслухання звіту голови студради, обрання тимчасово виконуючого обов'язки голови студради та оголошення постанови звітної конференції за визначений період. 


Про діяльність студентської ради у 2018-2019 навчальному році звітував голова студради Сергій Яровий. Він подякував своїй команді за плідну роботу, а керівництву університету – за всебічну підтримку студентських ініціатив.


Велику роботу, яку проводить студактив університету, відзначив ректор МДУ, професор, Почесний Генеральний консул Республіки Кіпр у Маріуполі Костянтин Балабанов. Він підкреслив, що студентські роки – це час, коли зав'язується безліч знайомств і народжується дружба, і побажав студентам освоїти головну науку – науку спілкування з людьми.
 

На посаду т. в. о. голови студради балотувалися студент II курсу спеціальності «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» Лев Каверда і студентка II курсу спеціальності «Середня освіта. Мова і література (англійська)» Крістіна Багаєва. За Лева Каверду проголосувало 57% делегатів конференції, за Крістіну Багаєву – 43%. Таким чином, за результатами голосування тимчасово виконуючим обов'язки голови студентської ради обрано діючого голову соціально-правової комісії студради Лева Каверду.


Читайте також: Студенти МДУ під час канікул відвідали Карпати

Переглядів: 957 | Додав: Press