Головна » 2019 » Лютий » 1 » XXI Підсумкова науково-практична конференція викладачів «Актуальні проблеми науки та освіти»
13:03
XXI Підсумкова науково-практична конференція викладачів «Актуальні проблеми науки та освіти»

1 лютого у Маріупольському державному університеті відбулася XXI підсумкова конференція викладачів «Актуальні проблеми науки та освіти», у якій взяли участь близько 150 вчених університету.

На початку дня на всіх факультетах відбулися пленарні засідання, після чого у рамках конференції розпочали роботу 19 наукових секцій. Вчені презентували результати власних досліджень у галузі історії, міжнародних відносин, філософії, соціології, культурології, документознавства, економіки, менеджменту, права, екології, дошкільної освіти, психології, журналістики та філології.


Науковці поділитися з колегами найбільш значущими результатами своїх наукових пошуків, здійснюваних протягом року, й обговорити актуальні проблеми в галузі освіти і науки. Монографії, підручники і статті вчених були представлені на виставці наукових праць, яку організувала наукова бібліотека МДУ.


Тези доповідей, представлених на засіданнях секцій, увійшли до збірника матеріалів конференції «Актуальні проблеми науки та освіти».


Читайте також: Студенти МДУ обговорили можливості застосування цифрових технологій в освіті і науці

Переглядів: 1281 | Додав: Press