Головна » 2019 » Серпень » 23 » Запрошуємо до ініціативної групи проекту «Mariupol Space for Trust»! Надсилайте анкети до 26 серпня
13:23
Запрошуємо до ініціативної групи проекту «Mariupol Space for Trust»! Надсилайте анкети до 26 серпня

30-31 серпня з 10:00 до 18:00 у Маріупольському державному університеті  (ауд. 104а, економіко-правовий факультет) проходитиме тренінг «Як побудувати довіру до поліції для захисту безпеки і прав людини?».

Захід організовує студентське наукове історико-археологічне товариство МДУ і Громадська організація «Культурно-освітня платформа «Сенс», до якої входять студенти і викладачі історичного факультету на чолі з доцентом Світланою Арабаджи, за підтримки управління патрульної поліції в Донецькій області, відділу ювенальної превенції поліції управління превентивної діяльності ГУНП в Донецькій області, Центру ґендерних досліджень і освіти ПРООН та ЗОШ № 24.


Метою тренінгу є підготовка маріупольців до участі у проекті «Mariupol Space for Trust. Побудова довіри до поліції для захисту безпеки і прав людини».


До ініціативної групи проекту запрошуються підлітки і молоді люди з різних етнічних і соціальних груп Маріуполя та регіону, а також поліцейські.


Під час тренінгу учасники:

  • познайомляться з основами соціальної анімації (діяльністю, спрямованою на пробудження і реалізацію потенціала) та методами співробітництва (партиципаторними методами),
  • поглиблять розуміння міжнародних документів, зокрема Загальної декларації прав людини, Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, Конвенції про права дитини, Конвенції ООН про ліквідацію всіх форм дискримінації щодо жінок, Міжнародної конвенції про ліквідацію всіх форм расової дискримінації.
  • долучаться до організації безпекових студій, створення та проведення навчальних квестів, створення наліпок/інфографіки з попередження насильства та основ безпеки.


Для участі необхідно до 26 серпня заповнити анкету за посиланням.


Детальна інформація щодо перебігу проекту буде розміщена у Facebook на сторінках ГО «Сенс» і студентського наукового історико-археологічного товариства МДУ.


Подробиці за телефоном 097-414-45-81 або електроною адресою [email protected] (координаторка проекту Світлана Арабаджи).


Читайте також: Магістрантка МДУ Олександра Воротілова поділилася досвідом розробки квестів з молоддю Вінничини

Переглядів: 1077 | Додав: Press2