Головна » 2019 » Вересень » 24 » Центр «Вікно в Америку» МДУ проведе семінар для студентів і викладачів переміщених університетів
15:47
Центр «Вікно в Америку» МДУ проведе семінар для студентів і викладачів переміщених університетів

26 вересня о 9:30 на базі Донецького державного університету управління відбудеться перший семінар у рамках проєкту «WOA on the Go: професійна підтримка персоналу бібліотек переміщених університетів у Маріуполі» для студентів, аспірантів і викладачів вишів-переселенців.

Організатором заходу є інформаційно-ресурсний центр «Вікно в Америку», який працює на базі наукової бібліотеки Маріупольського державного університету. Проєкт реалізується у партнерстві з Посольством США в Україні, університетськими та науковими бібліотеками Донецької та Дніпровської областей, ресурсними центрами та громадськими організаціями.


Метою проєкту є сприяння інтеграції та підвищення якості життя внутрішньо переміщених осіб, забезпечення рівного доступу до інформації, знань і культурного надбання.


Учасники семінарів обговорять теми розвитку та дотримання академічної доброчесності, пошуку якісної інформації в Інтернеті, використання онлайн-курсів МООС в освітній та професійній діяльності, а також ознайомляться з англомовними науковими ресурсами «Window on America Mariupol», «Education USA», «eLibraryUSA».


Захід проходитиме за адресою: вул. Карпинського, 58 (ауд. 306, 308). За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном: 068-990-89-04.


Читайте також: У центрі «Вікно в Америку» члени англійських розмовних клубів обговорювали супер-героїв і вивчали географію США

Переглядів: 943 | Додав: Press2