Головна » 2019 » Травень » 21 » Запрошуємо студентів та випускників пройти практику у Німеччині (подача заявок – до 15 червня)
15:17
Запрошуємо студентів та випускників пройти практику у Німеччині (подача заявок – до 15 червня)

Стипендіальна програма німецької економіки для України оголошує набір студентів та випускників для проходження практики у Німеччині на 2020 рік. Проект фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва і розвитку (BMZ) та впроваджується Німецьким товариством економічної співпраці (GIZ) і Торгово-промисловою палатою України.

Програма пропонує активним і мотивованим студентам можливість пройти профільне стажування й отримати практичний досвід на провідних підприємствах Німеччини, зокрема у відомих світових компаніях (Bosch, Volkswagen, Bombardier та інших) та в маловідомих представників середнього і малого бізнесу. До учасників програми також належать деякі дослідницькі інститути, що надають місця аспірантам і студентам, які пов’язують своє майбутнє з науковою діяльністю.


Подавати заявки можуть випускники та студенти 3-5 курсів (також ті, які закінчують другий курс у цьому році), що навчаються за такими напрямами: сільське господарство, фінанси, страхування, банківська справа, математика, економіка, транспорт та логістика, енергетика, машинобудування, економічна інформатика, мехатроніка, цивільне та промислове будівництво, електротехніка, комп’ютерні науки, хімія, біологія, політологія, германістика на інші споріднені напрями. 


Вікове обмеження для стипендіатів – 30 років. Заявник має володіти англійською мовою. Знання німецької мови вітається. Наявність мовного сертифікату не є обов'язковою умовою. 


Стипендіальна програма розпочинається щороку з 1 лютого і триває від трьох до п’яти місяців. Участь у програмі безкоштовна. Період подання заявок до 15 червня 2019 року на одну з електронних адрес: 
[email protected] 
[email protected]


Більш детальна інформація на офіційному сайті програми

 

Читайте такожПолонійна академія в Ченстохові виділяє стипендії на навчання за програмою подвійних дипломів (подача заявок – до 13 червня)

Переглядів: 1019 | Додав: Press