Головна » 2019 » Травень » 23 » «Живи, навчайся та працюй у рідному місті»: співробітники МДУ поспілкувалися з молоддю на ярмарку професій
10:11
«Живи, навчайся та працюй у рідному місті»: співробітники МДУ поспілкувалися з молоддю на ярмарку професій

Майбутні абітурієнти ознайомилися зі спеціальностями та особливостями організації навчання у Маріупольському державному університеті під час ярмарку професій «Місто майстрів».

22 травня у Театральному сквері відбувся ярмарок професій під гаслом «Живи, навчайся та працюй у рідному місті». Організатором заходу виступив Маріупольський міський центр зайнятості.


У заході взяли участь учні 8-10 класів маріупольських закладів середньої освіти, студентська молодь, шукачі роботи, представники закладів вищої освіти та роботодавці. 
 

Про переваги навчання у МДУ майбутнім абітурієнтам розповіли заступник відповідального секретаря приймальної комісії В’ячеслав Кудлай, начальник навчальної лабораторії з організації практик та працевлаштування випускників Тетяна Іванець, методист Центру довузівської підготовки та роботи з іноземними студентами Валерія Білоусова. Під час індивідуального спілкування учням роздавали рекламні буклети спеціальностей МДУ та підготовчих курсів.  


Також учасники мали змогу переглянути відеопрезентацію, яка відображала напрями діяльності університету, здобутки та перспективи розвитку МДУ. 


Ярмарок професій пройшов у форматі квесту. На початку заходу школярі отримали паспорти учасників, за допомогою яких змогли відвідати всі локації, пройти завдання, взяти участь у двох флешмобах та розіграші призів.

 

Читати такожМДУ представив результати роботи освітнього центру «Донбас-Україна» на Дні відкритих дверей у Краматорську

Переглядів: 963 | Додав: Press