Головна » 2019 » Жовтень » 23 » Жовтень здоров’я: у МДУ провели спортивне свято та визначили кращі команди волейболістів і футболістів
13:30
Жовтень здоров’я: у МДУ провели спортивне свято та визначили кращі команди волейболістів і футболістів

Протягом жовтня кафедра фізичного виховання, спорту та здоров’я людини Маріупольського державного університету проводила спортивні заходи для визначення найспритніших та найвлучніших студентських команд.

З 8 по 9 жовтня у спортивному комплексі університету відбулися змагання першості МДУ з волейболу серед факультетів. У змаганні взяли участь дві команди дівчат та дві команди юнаків.


За результатами гри перемогу здобули студенти факультету філології та масових комунікацій. Друге місце посіли команда юнаків економіко-правового факультету та команда дівчат факультету іноземних мов. 


Змагання першості МДУ з футболу відбулися 17 жовтня. У запеклій боротьбі перемогу здобула збірна команда гуртожитку, друге місце посіла команда факультету філології та масових комунікацій, третє – команда економіко-правового факультету. 


22 жовтня кафедра провела свято «Спорт, творчість, краса», яке щорічно проходить із метою популяризації активного та здорового способу життя серед молоді. У змаганні взяли участь студенти І-ІV курсів спеціальності «Середня освіта. Фізична культура». Програма спортивного свята передбачала танцювальну розминку та естафети.


За підсумками змагань перше місце посіла команда студентів II курсу, друге місце розділили команди ІІІ та ІV курсів, третє місце посіла команда першокурсників.


Усі учасники змагань отримали грамоти та солодкі подарунки від профкому університету.  

 

Читайте також: Магістрант МДУ Олександр Комаров – бронзовий призер Чемпіонату світу з плавання

Переглядів: 945 | Додав: Press